Contact

Heeft u een vraag, opmerking en/ of een klacht? Neem dan gerust contact met ons op, en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Contact

Wij streven er naar om uw vraag, opmerking en/ of klacht binnen enkele uren te behandelen. In geval van een storing zijn wij ook buiten kantooruren te bereiken, maar wij garanderen dat dit in principe niet nodig zal zijn. Wij monitoren al onze servers 24 uur per dag, en 7 dagen in de week.
Als er een server offline gaat, krijgen wij geheel automatisch een melding en doen wij er alles aan om de downtime te beperken. Daarnaast sturen wij de klanten die zich op de betreffende server bevinden een e-mail en plaatsen we een tweet op ons Twitter account. Als er een storing gaande is, wordt dat op onze server status pagina weergegeven.

De meeste gestelde vragen staan al in onze kennisbank. Het is dus aangeraden om eerst de kennisbank te bekijken voordat u contact met ons opneemt.

Openingstijden

Helpdesk
Maandag 09:00 t/m 17:00
Dinsdag 09:00 t/m 17:00
Woensdag 09:00 t/m 17:00
Donderdag 09:00 t/m 17:00
Vrijdag 09:00 t/m 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Ik heb een vraag over mijn bestelling..

Heeft u een vraag over uw bestelling? Dan helpen we u uiteraard graag! Maak een ticket aan via de button die hiernaast wordt weergegeven en we behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

Ik heb een vraag over een product/ dienst..

Heeft u een product en/ of dienst bij ons, en heeft u daar een vraag of opmerking over? Maak een ticket aan via de button die hiernaast wordt weergegeven en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Ik wil een abuse melding doen..

Heeft u vervelende of strafbare inhoud gevonden op de website van één van onze klanten? Maak een ticket aan via de button die hiernaast wordt weergegeven en we nemen uw melding zo spoedig mogelijk in behandeling.

Ik heb een klacht..

Heeft u een klacht, over bijvoorbeeld onze dienstverlening? Vervelend! Maak een ticket aan via de button die hiernaast wordt weergegeven en we doen ons best om zo spoedig mogelijk ook van u een tevreden klant te maken!

Ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen..

Wilt u een pakket op maat? Dat is zeker mogelijk! Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan door een ticket aan te maken via de button die hiernaast wordt weergegeven, en we behandelen uw aanvraag zo spoedig mogelijk.