DirectAdmin

 


Ervaar DirectAdmin: de kracht van eenvoud


Prelution maakt gebruik van DirectAdmin: het meest uitgebreide en gebruikersvriendelijke web control panel!
Met DirectAdmin wordt het beheren van uw (reseller) webhostingpakket wel heel eenvoudig. De duidelijke overzichtspagina toont alle instellingen en mogelijkheden voor uw webhostingaccount.Domain Setup

Voeg gemakkelijk (extra) domeinen toe aan uw webhostingaccount. Stel eventueel beperkingen voor schijfruimte en dataverkeer in. U kunt bij Prelution een onbeperkt aantal domeinnamen toevoegen aan uw webhostingaccount.


Site Summary / Statistics / Logs

Bekijk error logs van uw account, de verbruikte schijfruimte en dataverkeer. Pas bovendien de instellingen van uw webhostingaccount aan.


DNS Management

Stel de nameservers van uw account in. Schaft u een webhostingpakket aan in combinatie met een domeinnaam? De nameservers worden dan automatisch ingesteld.


Create/Restore Back-ups

Maak met één druk op de knop een back-up van uw webhostingpakket. Sla deze vervolgens op op uw eigen computer. Eventueel kunt u bepaalde delen van uw webhostingpakket uitsluiten van de back-up. Wenst u de back-up terug te zetten? Dan gaat dit ook zeer gemakkelijk met DirectAdmin. Selecteer het back-upbestand op uw computer en druk op de uploadknop.


FTP Management

Maak en bekijk FTP-accounts voor uw webhostingaccount. Indien gewenst kunt u FTP-accounts tijdelijk blokkeren. Bovendien kunt u ervoor kiezen om een FTP-account slechts toegang te geven tot een bepaalde map.


Subdomain Management

Beheer de subdomeinen van uw domeinnaam. Met één druk op de knop is het mogelijk om een subdomein aan te maken. Dat gaat dus zeer gemakkelijk. Er wordt een mapje op uw schijfruimte aangemaakt, waarin u de bestanden kunt zetten voor uw subdomein. Bij Prelution kunt u een onbeperkt aantal subdomeinen aanmaken.


MySQL Management

Beheer de databases van uw webhostingaccount. Het aanmaken van een database is zo gebeurd: u vult een databasenaam en gebruikersnaam in, en kiest een wachtwoord. U kunt uw MySQL-database direct gebruiken.


Password Protected Directories

Beveilig een map met een wachtwoord. Zo voorkomt u dat mensen een map kunnen openen zonder toestemming.


File Manager

Maak gebruik van de online FTP-software om bestanden te uploaden naar uw schijfruimte en te bewerken.


E-mail Management

Maak eenvoudig e-mailaccounts aan op de pagina E-mail Accounts. Bij Prelution kunt u een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken. Het is mogelijk om onze ingebouwde spamfilter te gebruiken. Bovendien kunt u autoresponders, vakantieberichten, doorstuurservices, mailinglijsten en MX-records invoeren en activeren. Wilt u online uw e-mail inzien? Dat is te allen tijde mogelijk met behulp van de webmailoplossingen Squirrelmail en Roundcube.


Server Information

Bekijk informatie over de server waar uw website op gehost staat. U kunt hier onder andere de uptime van uw server inzien.


SSL Certificates

Voer heel gemakkelijk een SSL-certificaat in op uw website. Eventueel is het mogelijk om een zelfondertekend certificaat te gebruiken voor testdoeleinden. Voor live websites is het gebruik van een zelfondertekend certificaat echter af te raden.


Cronjobs

Het is mogelijk om cronjobs in het systeem in te voeren. Voer de gewenste datum/tijd en het commando in. Uw cronjob zal dan op het gewenste moment worden uitgevoerd.


Custom Error Pages

Stel gemakkelijk de pagina’s in, die tevoorschijn komen wanneer er een fout is opgetreden.


phpMyAdmin

Log in op phpMyAdmin om de content van uw databases te beheren.


Site Redirection

Stel een bepaalde map buiten gebruik, of verwijs bezoekers naar een ander domein/map wanneer de opgevraagde locatie niet langer bestaat.


Uiteraard is DirectAdmin helemaal gratis voor onze klanten met een (reseller) webhostingpakket. Beschikt u over een VPS bij Prelution? Overweeg dan om een licentie voor DirectAdmin aan te schaffen of te huren. Onze klantenservice licht u hier graag over in.


Bent u nog niet overtuigd van de kracht en eenvoud van DirectAdmin? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze demo. Bekijk hieronder de screenshots, en log in op een demo account om zo kennis te maken met DirectAdmin. Indien u vragen heeft over DirectAdmin, dan vernemen wij dat natuurlijk graag.

Screenshots


Demo accounts

Wilt u alvorens u een web- of resellerhosting bij ons afneemt, toch nog eventjes kijken hoe DirectAdmin precies werkt?


Webhosting demo

Inlog link: http://web01.prhst.eu:2222
Gebruikersnaam: demo_user
Wachtwoord: demo


Reseller demo

Inlog link: http://web01.prhst.eu:2222
Gebruikersnaam: demo_reseller
Wachtwoord: demo